Frida Franckié

Frida Franckié

Om bloggen

Bloggen är mitt digitala anteckningsblock där ni kan läsa om det som fyller och berikar min vardag - inredning och design. Ni kan läsa om mina projekt, det jag gör själv och det jag snappar upp och inspireras av utanför husets och lägenhetens väggar.


Födelsedag och maskrosor

Eget skapandePosted by Frida Franckié 17 Jun, 2012 00:30
Här har det firats födelsedag, fixats i trädgård och lyssnats på fantastisk jazz. Och eftersom det är på helgerna man hinner färdigställa och fotografera sina små projekt kommer här ett försommar-DIY. Jag tycker det är toppen när man kan skapa något fint av något som annars inte används, eller som i detta fall brukar reta upp många - maskrosor.
Det fina med denna kaninfavorit är att den behåller sin gula färg när den torkar. Så tag bara blommorna, trä dem på tråd och gör en egen tillsammanskrona! Man behöver inte slå knut på tråden för att få dem att fästa, för den vita vätskan i stjälken är klistrig och hjälper blommorna att stanna på plats, praktiskt värre!


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.