Frida Franckié

Frida Franckié

Om bloggen

Bloggen är mitt digitala anteckningsblock där ni kan läsa om det som fyller och berikar min vardag - inredning och design. Ni kan läsa om mina projekt, det jag gör själv och det jag snappar upp och inspireras av utanför husets och lägenhetens väggar.


Söndagsutflykt

VäxtligheterPosted by Frida Franckié 10 Jun, 2012 14:23
Nu har det varit kalas i dagarna två, så idag är det tid för båtfix och pyssel. På väg hem i förmiddags svängde jag och M in om Löddeköpinge plantskola. Har åkt förbi där hur ofta som helst, och hade - tills idag - aldrig varit där!

Men vilket ställe, oj så mycket fint de hade! Där kan man spendera mycket pengar, I shit you not! Det var inte mycket man inte ville ha, om jag säger så. Fantastiskt inspirerande om man som jag så smått börjar tröttna på Plantagens mainstreamsortiment.Och fick då något följa med oss hem? Ehm, ni känner väl mig... Så ja, en fantastisk terracottakruka och tre till den hörande små tassar står nu på vårt fönsterbräde.

Foto: fridafranckie.se

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.