Frida Franckié

Frida Franckié

Om bloggen

Bloggen är mitt digitala anteckningsblock där ni kan läsa om det som fyller och berikar min vardag - inredning och design. Ni kan läsa om mina projekt, det jag gör själv och det jag snappar upp och inspireras av utanför husets och lägenhetens väggar.


Tillbaka till ritbordet!

StudierPosted by Frida Franckié 04 Nov, 2011 15:22
Jag ska läsa till inredningskonsult - och inte för vilka som helst - utan för danskarna vars design jag älskar! Känns som att jag inte kan börja snart nog, och jag ser så fram emot att verkligen åter igen få förkovra mig i inredning och design, både min egen och andras. Utbildningen som finns på Arkitektskolen for inretningsdesign är uppbyggd av moduler, ett halvårsprojekt och ett examensprojekt där alla delar måste vara godkända för att jag ska kunna ta ut min examen. När det är gjort är min plan att läsa vidare till inredningsarkitekt. Can't wait!

Jag kommer skriva om mina projekt här på bloggen, och hoppas Ni följer mig under min "studieresa"! Så nu gäller det att vässa pennorna, dra fram skissblocket och gå - tillbaka till ritbordet!Foto: fridafranckie.se

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Sigge 06 Nov, 2011 18:05

Vad roligt för dig! Danmark är ju verkligen den rätta platsen att utbilda sig inom design! Lycka till!Kram

Posted by Martin 04 Nov, 2011 18:24

Instämmer helt! Vilken fin blogg och vilka fina bilder!

Posted by Barbro 04 Nov, 2011 17:30

Lycka till med studierna! Kan inte tänka mig något mer passande för Dig!