Frida Franckié

Frida Franckié

Om bloggen

Bloggen är mitt digitala anteckningsblock där ni kan läsa om det som fyller och berikar min vardag - inredning och design. Ni kan läsa om mina projekt, det jag gör själv och det jag snappar upp och inspireras av utanför husets och lägenhetens väggar.


Mycket på G

TrendspaningPosted by Frida Franckié 06 Feb, 2012 22:22
I veckan är det fullt ös i inredningssverige. Nu är det ju så att mest action är det i huvudstaden, och här sitter man och hänger och försöker hålla värmen i Skåne. Hur kul på en skala? Så tack och lov för internet, och för att andra duktiga bloggare håller mig uppdaterad så att jag kan gotta mig i nymodigheter min placering till trots!

Men visst händer det grejer i Skåne också! I dag har jag förutom tur till Höllviken (som till min stooora besvikelse visade sig vara hopplöst tomt vad gäller caféer) designat och byggt "entréutställning" på museet. Till den behövde jag klippa, vika och limma x antal snöflingor. Hur mysigt som helst att sitta inne och kura, klippa och klistra! Hann nästan bli klar, så nu återstår bara att lägga sista handen över arbetet och dokumentera för eftervärlden, typ.

Så i avsaknad av foto från dagens arbetet får ett kollage av Svenskt Tenns nyheter stå för bildinnehållet. Bricksetet är gjort av favoriten Inga Sempé, även om jag tycker att just denna skapelse är aningen - tja, anonym? Annat är det med Signe Persson-Melins tallrikar som jag gillar skarpt! Håll tillgodo!
Foto: Kollage av bilder lånade från Svenskt Tenn


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.