Frida Franckié

Frida Franckié

Om bloggen

Bloggen är mitt digitala anteckningsblock där ni kan läsa om det som fyller och berikar min vardag - inredning och design. Ni kan läsa om mina projekt, det jag gör själv och det jag snappar upp och inspireras av utanför husets och lägenhetens väggar.


Formex 2012

TrendspaningPosted by Frida Franckié 19 Jan, 2012 23:16
Ojojoj, idag har jag betat av hela Formex - meaning: jag har gått fleeera mil! Verkligen en heldag i glada vänners lag och med tusen och åter tusen saker att kolla in och inspireras av. Vi gick grundligt tillväga, och jag fick ha både delikatess- och museiögonen på mig:)

Mycket tycker jag var sig likt från föregående säsong, och även mellan utställarna.Jag kunde ibland sakna nya spännande saker bland montrarna istället för same same.

Trendutställningen som i år gick under namnet "Fågel, fisk, mitemellan", och som brukar vara mässans snackis bjöd på mycket rått trä, enkla grafiska lösningar (tänk: moadboard på väggarna) och designkontraster. Några idéer slog absolut rot i mitt sinne - vi får se vad det blir av det:)
  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.