Frida Franckié

Frida Franckié

Om bloggen

Bloggen är mitt digitala anteckningsblock där ni kan läsa om det som fyller och berikar min vardag - inredning och design. Ni kan läsa om mina projekt, det jag gör själv och det jag snappar upp och inspireras av utanför husets och lägenhetens väggar.


Inga Sempé - nyfunnen vän

ÖnskelistanPosted by Frida Franckié 09 Jan, 2012 23:52
Som jag skrev i förra inlägget gick måndagen i klippandets tecken - och vad tror ni inte jag hittade i en tidning? En bild på en fantastisk lampa! Hagalen som jag ibland är (ehm...) växer sig önskelistan längre och längre - men den här bara MÅSTE jag skaffa:) En liten hake tycks dock föreligga - ingen verkar vilja sälja den till mig:( Seriöst, jag lyckades inte hitta en enda internethandel eller övrig affär för den delen som för just "min" lampa... Hur konstigt är inte det?Foto: Wästberg

Lampan är gjord i aluminium, ritad av duktiga Inga Sempé för helsingborgsbaserade Wästberg, till vilka jag ska skriva imorgon och fråga efter återförsäljare! Vad tycks?

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Sigge 15 Jan, 2012 19:16

Suuuuuuperfiiin! en söt liten svamp....