Frida Franckié

Frida Franckié

Om bloggen

Bloggen är mitt digitala anteckningsblock där ni kan läsa om det som fyller och berikar min vardag - inredning och design. Ni kan läsa om mina projekt, det jag gör själv och det jag snappar upp och inspireras av utanför husets och lägenhetens väggar.


Shoppingnerven

Salong, vardagsrumPosted by Frida Franckié 19 Jun, 2014 16:43
Ja den nerven är, hm, på helspänn just nu. Så förutom mina fina duknings-attiraljer som jag visade i föregående inlägg har det även flyttat hem lite andra saker...

Museet har nämligen fyllt på i butikshyllorna då jag varit borta, och jösses vilka fina saker som kommit in! Jag var ju bara tvungen att handla både det ena och det andra...


Två bedårande ljuslyktor till exempel, och till dem behövdes ju självklart en tändsticksaskhållare. Så no more fula tändsticksaskar här hemma! I ett såhär snyggt fodral kan de ju verkligen ligga framme!Och sist men inte mint denna goding till skål som jag suktat efte länge, länge. Kanske inte den billigaste pjäsen, men oh vad den är fin!  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.