Frida Franckié

Frida Franckié

Om bloggen

Bloggen är mitt digitala anteckningsblock där ni kan läsa om det som fyller och berikar min vardag - inredning och design. Ni kan läsa om mina projekt, det jag gör själv och det jag snappar upp och inspireras av utanför husets och lägenhetens väggar.


Dag på stan med käraste mor

ShoppingPosted by Frida Franckié 12 Jun, 2014 00:17
En dag med ruskväder och nästan åsktung luft är som gjord för att spendera på stan med shopping och fika, eller hur? Jag och käraste mamma tyckte i alla fall det och möttes upp för en trevlig, härlig stund i Malmö. Vi fikade gott, och det ska tilläggas att jag tjuvstartade innan henne med en matig paj på nyöppnade Satori. En helt vegetarisk restaurang (heja och hurra!) men jag saknade det ekologiska? Det kan reta gallfeber på mig att vi ofta liksom fegar ur, snavar på målsnöret närapå. Varför varför varför inte löpa linan fullt ut och köra ekologiskt? Det fattas liksom alltid något när man vill satsa på något"annorlunda" här i Skåne, och det retar mig på något sätt... Ack ja, jag är ruskigt kräsen!

Men vidare till trevligheter såsom shopping! Med hem i en av påsarna hade jag en Chat Board som jag önskat mig ett bra tag nu. Idag slog jag således till på en vit, som ska få hänga i köket. Så imorgon åker borrmaskinen fram och bilder kommer! Några fler påsar blev det, men jag kör ett bildsvep imorgon när ljuset är mer foto-vänligt!

God natt alla!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.