Frida Franckié

Frida Franckié

Om bloggen

Bloggen är mitt digitala anteckningsblock där ni kan läsa om det som fyller och berikar min vardag - inredning och design. Ni kan läsa om mina projekt, det jag gör själv och det jag snappar upp och inspireras av utanför husets och lägenhetens väggar.


Soffa i sommarskrud

Salong, vardagsrumPosted by Frida Franckié 10 Jun, 2014 17:50
Men oj vad det är varmt! Tropiskt! Så vad passar då bättre än att sommarpiffa soffan lite?

Soffan är i desperat behov av ny klädsle, den gamla (made by me) är både solkig och lite trasig. Men hur jag ska gå tillväga är frågan. Ska jag lämna in den och få det ordentligt gjort av en tapetserara? Eller ska jag, due to det faktum att det inte så sällan smyger upp både en och tre fyrbenta varelser i den, fatta nål och tråd och göra det själv, än en gång? Och i så fall, ska jag göra en lös, ledig och framför allt tvättbar klädsel á la Gervasonis "Ghost" så den matchar puffen från nämnda serie eller en mer skräddad variant som framhäver den så fina formen... Ja ni fattar, lite att klura på med andra ord!  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Sigge 17 Jun, 2014 21:58

Sy sj! Men vill du matcha måste du ju ha vitt och det är dumt....! Men kanske ändå lös form så du kan tvätta den...? Iof har den ju klarat sig länge!!!:)