Frida Franckié

Frida Franckié

Om bloggen

Bloggen är mitt digitala anteckningsblock där ni kan läsa om det som fyller och berikar min vardag - inredning och design. Ni kan läsa om mina projekt, det jag gör själv och det jag snappar upp och inspireras av utanför husets och lägenhetens väggar.


Mina favoriter

Eget skapandePosted by Frida Franckié 09 Jun, 2014 17:18
Här i lilla byn är vädret så härlig så man kan knappt tro att det är sant! Solen fullkomligt gassar och fåglarna sjunger så mycket och så intensivt så att det nästan känns som om luften vibrerar av deras läten. Ljuvligt!

Och jag är så himla pysselsugen! Har tusen idéer och saker jag vill göra, det riktigt kliar i fingrarna, men jag har ju bara en hand att tillgå. Suck! Men här förbannas inget mörkret - här tänds ljus istället! Så efter att ha utfört diverse praktiska göromål som disk och tvätt och målning av husgrunden (jag lovar före och efterbilder på huset snart, för jösses vilken skillnad det är!) så kom jag på vad jag skulle göra - teckna! Har länge gått och klurat på att göra någon form av teckningsserie till bästa vännens barnkammare, och nu kom jag på en sådär lagom barnrumsgullig idé tror jag.


Så fram åkte papper, pennor och temugg och jag skred till verket. Motivet? En diptyque föreställande två små vänner tryggt vilandes på varsit papper. Just djuren återkommer i princip alltid i mina motiv. Djur är typ något av det bästa som finns, och jag omger mig ju ständigt med dem - av alla de slag - och deras uttryck och sätt att vara är en ständig inspirationskälla för mig.Ja, vad tycks?


  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Sigge 17 Jun, 2014 22:00

Jag döööör så söta!!!du e bäst! Jag vill ha en på Agaton!