Frida Franckié

Frida Franckié

Om bloggen

Bloggen är mitt digitala anteckningsblock där ni kan läsa om det som fyller och berikar min vardag - inredning och design. Ni kan läsa om mina projekt, det jag gör själv och det jag snappar upp och inspireras av utanför husets och lägenhetens väggar.


Usch usch usch

Salong, vardagsrumPosted by Frida Franckié 08 Jun, 2014 18:21
Ja idag kära vänner har jag nu, när klockan är typ 18, totalt spenderat två timmar av denna söndagen vaken. Resten i sovande tillstånd, således. Och de två vakna timmarna har inte varit att leka med vill jag lova, usch och fy! Men nu så! Nu har jag vaknat upp till ett av mannen nystädat, mysigt hus och väntar strax massa gäster från en av hans orkestrar. Här ska grillas och tittas på spex. Jag håller mig lite gömd i sovrummet ett tag till tror jag bestämt. Man är inte direkt tipptopp efter en sådan här dag...Ett budgettips from me to you såhär på söndagen är lamporna vi har över salongsbordet - Kvartär från Ikea. Kostar skrutt och ingenting och är sååå fina tycker jag!


Nej nu avslutar vi det här inlägget med en söndagsblomma nyss skördad från trädgården. Ha en mysig kväll!


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.