Frida Franckié

Frida Franckié

Om bloggen

Bloggen är mitt digitala anteckningsblock där ni kan läsa om det som fyller och berikar min vardag - inredning och design. Ni kan läsa om mina projekt, det jag gör själv och det jag snappar upp och inspireras av utanför husets och lägenhetens väggar.


En ledig dag tillsammans

Egna hemmetPosted by Frida Franckié 07 Jun, 2014 19:40
Finns det något bättre kan man undra, än att få fylla dagen med varandra? Göra det som faller oss in, och - viktigast av allt - att göra det tillsammans! I min värld finns det inte mycket som slår det...

Efter morgonkaffe (och hamburgare - ljuvlig kombo, jag lovar!) ute i trädgården begav sig Martin till Lund för att ha konsert och jag gav mig hän åt ogräsrensning, detta evighetsgöra! Här dras det ogräs med sådan frenesi så att handen blir svart av jord och full av blåsor. Ska man göra något ska man göra det ordentligt...

När så jorden tvättats av kom föräldrarna och hämtade mig för vidare färd till konserten som hölls på Stortorget i Lund. Lunds universitets brassband spelade ljuvlig musik så att man fick gåshud!


Och nu sitter man här i soffan, gosar och busar med busen medan husse målar huset. Alltså, det blir så fint! Men en rejäl kontrast - från vitt till mörkaste grafitgrått. Me like! Men grannarna får kanske hicka..?  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Sigge 17 Jun, 2014 22:03

Blev sjukt snyggt ju!!!