Frida Franckié

Frida Franckié

Om bloggen

Bloggen är mitt digitala anteckningsblock där ni kan läsa om det som fyller och berikar min vardag - inredning och design. Ni kan läsa om mina projekt, det jag gör själv och det jag snappar upp och inspireras av utanför husets och lägenhetens väggar.


Bloggstart?

BlickfångPosted by Frida Franckié 02 Jun, 2014 13:20
Ja idag känns faktiskt som en lika bra dag som vilken annan att faktiskt ta upp bloggandet igen. Att friska upp minnet (ja för herregud jag kom inte ens ihåg min inloggning...) och börja fotografera och skriva igen.

Sitter hemma med bandagerad vänsterhand i högläge och ska så göra de närmsta tre veckorna. Men med mysiga små att-göra-listor i hemmet, en mammaledig bästa väninna och djur som verkar lika inställda på mys som jag, går det i sanning ingen nöd på mig!

Imorse föll mina ögon på min kavaj som måste måste måste på kemtvätt, och en älskad katt som hänger i skafferiet (och ja, foppatofflor ÄR obligatoriska om man bor i hus på landet!). Nej nu tar vi tag i den här soliga dagen vänner!

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Sigge 17 Jun, 2014 22:08

Hurra!!!