Frida Franckié

Frida Franckié

Om bloggen

Bloggen är mitt digitala anteckningsblock där ni kan läsa om det som fyller och berikar min vardag - inredning och design. Ni kan läsa om mina projekt, det jag gör själv och det jag snappar upp och inspireras av utanför husets och lägenhetens väggar.


Golvisoleringens vara eller inte vara

Egna hemmetPosted by Frida Franckié 20 Nov, 2012 17:36
Har idag inhandlat del två till det nya badrummet - dagens fångst blev ett tvättställ och badrumsskåp från danska Dansani Calidris. Kommer att bli något av en överraskning för M dock, han har nämligen inte sett möbeln. Lite busigt kanske, men äsch, vi tänker ju lika för det mesta:) Så nu har vi ett badkar och en tvättställsmöbel att utgå ifrån då vi planerar vidare för badrumsinredningen. Känns ganska skönt att ha kommit så långt med tanke på mitt något splittrade förhållningssätt till just badrummet.Nu över till något helt annat. Torpargrund och isolering. Denna ständiga fråga som i mitt sinne har ett självklart svar. Problemet är bara att få andra att förstå att mitt avståndstagande från isolering är ett aktivt och genomtänkt val, inget annat. Jag förväntar mig inte att golvet kommer att vara varmt under kallaste vintern. Men vackra ullmattor, mysiga sockar och tofflor och något högre elförbrukning eller extra pinnar i kaminen känns som ett relativt billigt pris att betala för att huset ska stå friskt och helt i två hundra år till. Minst!
Foto: dansani.se, sanova.se och wikipedia.se

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.