Frida Franckié

Frida Franckié

Om bloggen

Bloggen är mitt digitala anteckningsblock där ni kan läsa om det som fyller och berikar min vardag - inredning och design. Ni kan läsa om mina projekt, det jag gör själv och det jag snappar upp och inspireras av utanför husets och lägenhetens väggar.


Välkommen!

Egna hemmetPosted by Frida Franckié 10 Nov, 2012 22:09
Ja välkommen in till oss! Första bilderna på nya gamla huset, men inte de sista - det lovar jag!
Vi har inlett renoveringen stenhårt med att totalt röja ut i sovrum och kök. De första rummen som således kommer bli färdiga. Bli färdiga förresten? Ja det är svårt att tro när man tittar på bilderna, men hav förtröstan! Vi kommer att greja det här, med alla fantastiska som ställer upp och hjälper till med såväl handkraft som idéer och råd - tack!
Likt värsta kirurgerna har vi rustade med munskydd knackat puts och rivit tapeter för glatta livet. Vi hittade rent av en och annan godbit i det tapetarkiv som våra väggar utgör...


Vi har haft sådan tur än så länge, och jag kan bara önska att den håller i sig! Vi har faktiskt inte åkt på en enda dålig överraskning so far, utan vi har snarare blivit positivt överraskade av att finna att saker vi trodde var dåliga faktiskt inte alls är det!

Nu i veckan som kommer håller vi tummarna för att köksarkitekten blir klar med ritningen över det nya köket, att fönsterkillarna kommer igång och att vi får ruskigt mycket gjort helt enkelt!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.