Frida Franckié

Frida Franckié

Om bloggen

Bloggen är mitt digitala anteckningsblock där ni kan läsa om det som fyller och berikar min vardag - inredning och design. Ni kan läsa om mina projekt, det jag gör själv och det jag snappar upp och inspireras av utanför husets och lägenhetens väggar.


Födelsedagsrepris

BlickfångPosted by Frida Franckié 05 Aug, 2012 22:26
Igår - härligt födelsedagsfirande. Idag - mys och pyssel i hemmet - i skrivande stund puttrar en fond "in the making" på spisen, och den görs på gårdagens kräftmiddagsrester. Första fondkokningen, spännande värre!

Lördagsvädret visade sig från sin bästa sida, och det blev en fantastisk dag med härliga människor, god mat och vackra gåvor! Och det är ju fantastiskt roligt att öppna paket, det måste medges - speciellt när de är så vackert inslagna, och givarna är så finurliga;) Tusen tack alla fina!

Sliter med internet, det går så långsamt att det tycks vara ogörligt att få upp bilderna! Nu ger jag upp, och postar dem imorgon istället. Och håller tummarna för att internet kvicknat till tills dess...  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.