Frida Franckié

Frida Franckié

Om bloggen

Bloggen är mitt digitala anteckningsblock där ni kan läsa om det som fyller och berikar min vardag - inredning och design. Ni kan läsa om mina projekt, det jag gör själv och det jag snappar upp och inspireras av utanför husets och lägenhetens väggar.


Resa mot Stockholm

BlickfångPosted by Frida Franckié 26 Jul, 2012 09:26
Ja igår bar det så iväg upp mot huvudstaden. Vi tog en ny väg, och kom på så sätt förbi möbelriket Lammhult. Vi kom dock fram dit tio minuter innan stängning, så Norrgavel och andra butiker får vänta till nästa resa. Men Svenssons hann vi med, i expressfart I say!

Nu är vi framme, och nya balkongen är så fin - ett verkligt lyft för lägenheten! Den blev som ett extra sommarrum, och gör att lägenheten faktiskt känns mycket större. Räkna med balkonginredningsinlägg endera dagen säger jag bara!

Med ny nespressomaskin här uppe, och härliga smörgåsar från Gateau, inköpta under min och Lennox sedvanliga morgonrunda, blir det nu en mysig frukost, och sedan blir det - just det - en heldag på stan!
Foto: fridafranckie.se

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.