Frida Franckié

Frida Franckié

Om bloggen

Bloggen är mitt digitala anteckningsblock där ni kan läsa om det som fyller och berikar min vardag - inredning och design. Ni kan läsa om mina projekt, det jag gör själv och det jag snappar upp och inspireras av utanför husets och lägenhetens väggar.


Första semesterdagen

InspirationPosted by Frida Franckié 22 Jul, 2012 17:27
Ja så kom den äntligen - den första semesterdagen! Vad hade passat bättre än att fira den på Österlen med massor av härlig inspiration och trevlig samvaro? Så i fullastad bil kryssade vi mellan butiker, caféer och goda vänner. Ett stopp gjordes hos duktiga keramikern Lotta Zerrander i Borrby - mitt och Martins tredje besök men övriga resenärers första.

Lottas butik är verkligen väl värt ett besök om man har vägarna förbi! Miljön är härlig och hon gör de mest förtjusande skapelser - både bruksföremål och skulpturer, och jag vill i alla fall ha...typ allt!

Efter middag hos vännerna på Urskille gård blev det musik och dans på pittoreska utestället Branterögen, och där fick så min första semesterdag sluta, och den andra börja innan vi styrde kosan mot Lomma. Och här måste jag lyfta ett varningens finger - håll Er borta från vägarna sent på lördagsnätterna, för ojojoj vilka galningar som är i rörelse då! Vi hann möta cyklist på motorvägen, tvingas tvärnita för backande bil på stor 70-väg och puttra på i 50 på motorled. Men vi kom säkert hem, om än lätt uppskakade...

Här kommer en kvartett i bilder från besöket hos Lotta Zerrander:
Foto: fridafranckie.se


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.