Frida Franckié

Frida Franckié

Om bloggen

Bloggen är mitt digitala anteckningsblock där ni kan läsa om det som fyller och berikar min vardag - inredning och design. Ni kan läsa om mina projekt, det jag gör själv och det jag snappar upp och inspireras av utanför husets och lägenhetens väggar.


New in

Egna hemmetPosted by Frida Franckié 01 Jun, 2012 19:02
Igår plingade två aviseringar till i mobilen, och på kvällen hämtade jag så äntligen första sändningen av vår Royal Copenhagenservis tillsammans med mina absoluta favoritbyxor nu till sommaren - Day's Luxery shorts i 100% silke (har redan ett par likadana, fast i en annan färg, och blotta tanken på att jag ska stå där en vacker dag med ett par utslitna favoritshorts fick mig att snabbt klicka hem ett par till!).


Servisen vi har bestämt oss för att satsa på blev efter noga övervägande alltså Kunglig Dansk, i modellerna White Plain Signature och Musselmalet Mega. Det jag gillar skarpt med K D är att flera av deras modeller passar utmärkt att kombinera med varandra samt att det är ett anrikt företag med goda kompletteringsmöjligheter. För tanken är ju att den ska hålla länge! Mamma och pappas servis av nämnt märke har exempelvis gått i arv från min farmor - så visst hållbarhetstänk kan man trots allt skönja i konsumtionsivern...Foto: fridafranckie.se  • Comments(0)//www.fridafranckie.se/#post92