Frida Franckié

Frida Franckié

Om bloggen

Bloggen är mitt digitala anteckningsblock där ni kan läsa om det som fyller och berikar min vardag - inredning och design. Ni kan läsa om mina projekt, det jag gör själv och det jag snappar upp och inspireras av utanför husets och lägenhetens väggar.


Lomma wood

Eget skapandePosted by Frida Franckié 05 Mar, 2012 20:18
Idag var jag på ett alldeles förfärligt pysselhumör. Det liksom kliade i fingrarna, och den hjärnhalva (vilken av dem det nu är) som står för den kreativa biten gick liksom på högvarv. Så jag och min evige kompanjon Lennox drog ut på skatt- och inspirationsjakt i det härliga vädret. Dagens fynd? En himla massa kottar och grenar!

Så varsågoda, här följer veckans första (men garanterat inte sista) diy. Tänk er en bordslöpare gjord av grenar - hur coolt?

Man behöver x antal grenar kapade till ungefär samma längd, 2 rullar myrtentråd alternativt 2 nystan starkare snöre/tråd. That´s it!

Jag knöt ihop de två snörena och la första pinnen mellan dem. Därefter korsade jag snörena om varje ny pinne och fixerade med en knut. Då man upprepat detta tills man fått ihop tillfredsställande längd fäster man snörena, och fortsätter sedan på samma sätt i andra änden av pinnarna.

Vilken längd du vill ha på arbetet bestämmer du ju helt själv. Jag har valt att göra en längre löpare, men man kan ju t.ex. göra mindre tabletter.

Foto: Frida Franckié  • Comments(1)//www.fridafranckie.se/#post66