Frida Franckié

Frida Franckié

Om bloggen

Bloggen är mitt digitala anteckningsblock där ni kan läsa om det som fyller och berikar min vardag - inredning och design. Ni kan läsa om mina projekt, det jag gör själv och det jag snappar upp och inspireras av utanför husets och lägenhetens väggar.


Att bo i ett gammalt hus...

Egna hemmetPosted by Frida Franckié 20 Feb, 2012 14:52
...är inte det lättaste ska jag be att få tala om! Ingenting är rakt eller rätvinkligt, och detta mina vänner ställer verkligen till det ibland! Så efter att igår ha dammsugit varenda större inredningsbutiks garderobssortiment över nätet konstaterade jag bittert att inget passar. Allt är för kort eller för högt, för brett eller för smalt - vad hände med lagom?

Vi pallrade oss till sist iväg till söndags- och kvällsöppna Ikea för att se möbler "irl". Garderobsidén skrotades, och blickarna riktades istället mot en Hemnesbyrå. Den levereras med svarta knoppar, men jag tror definitivt man kan hotta upp den med exempelvis egengjorda läderhandtag. Jag älskar förresten läderhandtag. Funkar på det mesta - och de är enkla att göra!

Så tänk läderhandtag (de på bilden blev aningen överdimensionerade), vackra ljusstakar, spegel, blomma, pyssel och pynt, och jag tror vi är i hamn:)  • Comments(0)//www.fridafranckie.se/#post57