Frida Franckié

Frida Franckié

Om bloggen

Bloggen är mitt digitala anteckningsblock där ni kan läsa om det som fyller och berikar min vardag - inredning och design. Ni kan läsa om mina projekt, det jag gör själv och det jag snappar upp och inspireras av utanför husets och lägenhetens väggar.


Mmm minimalistiskt!

Egna hemmetPosted by Frida Franckié 17 Feb, 2012 21:15
Var förbi huset en stund idag. Frustrerande att bara kliva över saker och oreda och inte kunna ta tag i det - nya fräscha tag, that is. Men jag njöt av den totala minimalismen på nedervåningen som ju blivit utrymd/evakuerad. Fick helt enkelt pressa undan insikten om att det minimalistiska på nedervåningen möjliggjorts av den direkta motsatsen en våning upp, ehm... Det man inte ser mår man inte dåligt av, är det inte så?:)

Men nu lurar jag och pojkvännen på hundra idéer som bara väntar på att verkställas! Det lutar åt utbyggnad av String-arbetsplatsen/bokhyllan, mysig sittplats i stora fönstret ut mot vattnet, ommöblering på nedervåningen och i entrén. Can't wait!

Några inspirationsbilder jag snubblade över idag och som lånats från Alvhem mäkleri. Terracottakrukor med patina - ja tack! Och ett så här sött avställningsbord bara måste jag skaffa (och där rök drömmen om minimalismen...)!


Kollage: Frida Franckié av bilder från Alvhem Mäkleri


  • Comments(0)//www.fridafranckie.se/#post55