Frida Franckié

Frida Franckié

Om bloggen

Bloggen är mitt digitala anteckningsblock där ni kan läsa om det som fyller och berikar min vardag - inredning och design. Ni kan läsa om mina projekt, det jag gör själv och det jag snappar upp och inspireras av utanför husets och lägenhetens väggar.


Vinnarna korade...

TrendspaningPosted by Frida Franckié 07 Feb, 2012 10:04
...i Elle interiörs designpris. Många duktiga formgivare och läckra produkter. Bra spridning bland pristagarna blev det också - priser delades ut till såväl mattillverkaren Kasthalls Gunilla Lagerhem som till Ikea.

Lite kul var det också att några av mina favoritprodukter fick pris;)

Greta har jag gillat skarp från först stund, då den visades på förra årets design week. Den har verkligen fräcka detaljer, som naturligtvis syns bättre IRL!

Helena Blooms kök var faktiskt en ny bekantskap för mig - men jag gillar't! Som en sann utövare av compact living är jag svag för smarta, kompakta och snygga lösningar - och där prickade Leva kök in alla rätt...

Jonas Bohlins Vilda känns ju som en klassiker, och det är det ju också, om än en modern sådan (efter gammal förlaga). Hur snygg kommer den inte att bli med några välanvända år på nacken?


Kollage av bilder lånade av Elle interiör


  • Comments(0)//www.fridafranckie.se/#post51