Frida Franckié

Frida Franckié

Om bloggen

Bloggen är mitt digitala anteckningsblock där ni kan läsa om det som fyller och berikar min vardag - inredning och design. Ni kan läsa om mina projekt, det jag gör själv och det jag snappar upp och inspireras av utanför husets och lägenhetens väggar.


Födelsedagsfirande

KökPosted by Frida Franckié 27 Jan, 2012 19:53
Det blev fem fullspäckade dagar i huvudstaden. Dagarnas timmar utnyttjas alltid maximalt när jag är där, så jag får nog åka upp och vara där i en lite längre etapp så jag hinner fixa i lägenheten mellan varven:)

Resan avslutades på bästa sätt med en night out och födelsedagsfirande i förskott med vännerna. Vi gick bland annat till AG, en gulddrakenominerad restaurang inhyst i en gammal silversmedsverkstad som under Jonas Bohlins goda överseende har omvandlats till ett trendig vattenhål för framförallt köttälskare. Här snackar vi kött i långa rader - det första som möter en är deras glaskyl där de hängmörar köttet själva, det ni!

Och att det var professor Bohlin som inrett gick inte att ta miste på, för visst var det Kvist och Vilda som skymtade fram mellan de helkaklade väggarna.Foto: AG

  • Comments(0)//www.fridafranckie.se/#post44