Frida Franckié

Frida Franckié

Om bloggen

Bloggen är mitt digitala anteckningsblock där ni kan läsa om det som fyller och berikar min vardag - inredning och design. Ni kan läsa om mina projekt, det jag gör själv och det jag snappar upp och inspireras av utanför husets och lägenhetens väggar.


Julmarknad

Högtider - JulPosted by Frida Franckié 04 Dec, 2011 22:41
Idag har det varit jobb jobb jobb. Jobbade på museets julmarknad från tidigt till sent, och sedan var det bara att åka hem och färdigställa samt skicka in veckans ekonomistyrningsuppgift, den andra i ordningen. Hoppas det gick bra!

Nu upptäckte jag att jag glömt kameran på museet, buhu. Känns dock bra att jag nu mer och mer tagit mig an kameran och faktiskt saknar den när jag inte har den:) Även om jag numera släpar på kameran för jämnan är jag en fotografrookie av rang, som jämt och ständigt ringer och frågar Martin om inställningar och ljus och annat... Tur att han är så pedagogisk och tålmodig, haha!

Så imorgon får det bli bättring på bildfronten! Då ska jag hem till mina föräldrar och fixa blomsterarrangemang med juligt tema. Sedan jag blivit ivägkörd från eget hus prackar jag på alla andra mitt julpynt och -pyssel;)

Hoppas Ni har en härlig söndagskväll!

  • Comments(0)//www.fridafranckie.se/#post26