Frida Franckié

Frida Franckié

Om bloggen

Bloggen är mitt digitala anteckningsblock där ni kan läsa om det som fyller och berikar min vardag - inredning och design. Ni kan läsa om mina projekt, det jag gör själv och det jag snappar upp och inspireras av utanför husets och lägenhetens väggar.


Fy för valmöjligheter!

KökPosted by Frida Franckié 16 Nov, 2012 22:01
Nu har jag intagit horisontalläge och har fått underbar kattunge sovandes på magen - är inte det fredagsmys så vet jag inte vad som är det!

Jag och Martin var på Kvänum idag för att se på köksarkitektens ritningar och förslag på vårt drömkök in the making. Och usch och fy för valmöjligheter säger jag bara! Allt blir ju tusen gånger svårare så fort man överstiger ett enda alternativ. Är allt snyggt dessutom, fast på olika sätt, ja då har man det riktigt besvärligt vill jag lova! Men det är ett angenämt problem, och innerst inne älskar jag det, jag lovar!

Nu är det det här med bänkskiva. På köksarkitektens förslag ligger en fantastisk granitskiva som heter Nero Africa. Ursnygg, tung som tusan och värd sin vikt i guld. På ett ungefär. Nu när jag surfar runt så hittar jag hux flux bilder på köksbänkar gjutna i betong. Gah så snyggt! Ok, bilden är inte den bästa, men kom igen - HUR snyggt är det inte? Så det här med bänkskivor få nog ta någon sväng till i våra tankar. Inget är ju skrivet i sten. Så att säga.
http://www.bankskiva.toysauctions.eu/betong
  • Comments(1)//www.fridafranckie.se/#post134