Frida Franckié

Frida Franckié

Om bloggen

Bloggen är mitt digitala anteckningsblock där ni kan läsa om det som fyller och berikar min vardag - inredning och design. Ni kan läsa om mina projekt, det jag gör själv och det jag snappar upp och inspireras av utanför husets och lägenhetens väggar.


Parisresa

InspirationPosted by Frida Franckié 30 Sep, 2012 21:33
Nej, jag har inte övergett bloggen, även om man kan tro det! Men vad kan väcka inspirationen till liv om inte en resa till det som många kallar Europas huvudstad - Paris? Kom hem i veckan från en härlig tur tillsammans med Martin, fylld med motion (oh my vad vi gick!), inspiration och härliga upplevelser.

Danmark överger det, men i Paris är fortfarande allt utom museer och kaféer stängda på söndagar. They got a point, för vill man hitta på något en söndag så får man vackert förkovra sig i konst och kultur och kulinariska upplevelser - istället för att baxa in familjen i bilen och tillbringa helgen på långöppna shoppingcenter som jag tror många här gör...

Och vad tog jag med mig för inrednings- och designintryck då? Well, skandinavisk design är hett, hett, hett i Paris! Gick förbi flera butiker som faktiskt bara specialiserat sig på dansk, svensk och finsk design - ganska roligt faktiskt!

Matmässigt så var höjdarupplevelsen våra timmar på Ralphs i S:t Germain de Pret. Världen hade faktiskt varit ett lite sämre ställe om inte Ralphs fanns. Fantastisk innergård, proffsig personal, god mat och dryck och ruskigt snyggt utformat gällande allt ifrån möblemang till det dukade bordet. Besökstips på det om man har vägarna förbi!

Det lär komma fler inlägg om vår resa, men detta får räcka för nu, så god natt alla!
  • Comments(0)//www.fridafranckie.se/#post125