Frida Franckié

Frida Franckié

Om bloggen

Bloggen är mitt digitala anteckningsblock där ni kan läsa om det som fyller och berikar min vardag - inredning och design. Ni kan läsa om mina projekt, det jag gör själv och det jag snappar upp och inspireras av utanför husets och lägenhetens väggar.


Problemhörn

Egna hemmetPosted by Frida Franckié 13 Aug, 2012 15:28
Är det fler än jag som har problem med ett visst ställe i hemmet, en vägg eller hörna eller så? Som man liksom inte får till, hur man än bär sig åt? Ja suck, jag tänkte försöka ta tag i just en sådan vägg idag - nu, och se om vi för femtioelfte gången kan skapa något som håller sig snyggt och funktionellt i mer än, tja, två minuter?

Så det blir kanske en sväng till det stora varuhuset på jakt efter den ultimata förvaringsmöbeln, och under tiden får ni roa er med att kolla in ett av mina små arrangemang som kom till härom dagen. Jag kan rent av slänga till er ett litet tips vad gäller att skapa intressanta små stilleben!

Som ni ser på bilderna nedan så har jag valt att blanda material och strukturer i gruppen, för jag tycker att det gör det hela så mycket intressantare att titta på! Blanda blankt och matt, trä och metall för att göra det hela lite spännande, och lägg gärna till något grönt, levande, som kontrast till alla ting.
Bricka, mjölkkanna och sockerströare från Design House Stockholm, tekanna Satake och halsband Georg Jensen.
  • Comments(0)//www.fridafranckie.se/#post121