Frida Franckié

Frida Franckié

Om bloggen

Bloggen är mitt digitala anteckningsblock där ni kan läsa om det som fyller och berikar min vardag - inredning och design. Ni kan läsa om mina projekt, det jag gör själv och det jag snappar upp och inspireras av utanför husets och lägenhetens väggar.


Jul i antågande

Högtider - JulPosted by Frida Franckié 10 Nov, 2011 17:10
Jag åker snart upp till våningen i Stockholm för att kunna vara på plats och spana in vad som händer i huvudstaden på julfronten. Blir sannolikt en rejäl vända förbi Svenskt Tenns julutställning för 2011 som slår upp portarna snart. Fick en smygtitt på julvaror därifrån idag som jag verkligen gillade. Lovar mer om detta senare!

Julnörd som jag är blir jag oerhört frestad av butikernas berg av julmust och pepparkakor, men någon måtta får det vara även för mig - så jag tvingar mig själv att hålla mig ifrån allt vad julmust och pepparkakor heter fram till den 23 november. Varför 23 november undrar ni kanske? Därför att det är då vintern är här enligt den trevliga skriften Bondepraktikan. Tycker att det i tider av utsuddade gränser mellan väder och årstider känns bra att ha bestämda datum att ta fasta på. Så även om solen skiner och det är 10° ute den 23:e så vet jag att nu, nu är det vinter:)

  • Comments(0)//www.fridafranckie.se/#post12