Frida Franckié

Frida Franckié

Om bloggen

Bloggen är mitt digitala anteckningsblock där ni kan läsa om det som fyller och berikar min vardag - inredning och design. Ni kan läsa om mina projekt, det jag gör själv och det jag snappar upp och inspireras av utanför husets och lägenhetens väggar.


Sommarröjning

Egna hemmetPosted by Frida Franckié 23 Jul, 2012 18:59
Nu har jag städat i dagarna tu här hemma, med undantag för en avstickare till Lund för brunch på Miljögården. Har varit väldigt jobbintensivt de senaste månaderna så hemmet har blivit kraftigt eftersatt. Men nu är det ändring på det minsann, och det känns ruskigt skönt att inleda semestern med rent hus!

Badrummet har fått en lättare sommar-make over, såväl som kök och matsal. När man vill förändra ett rum efter årstid ska man komma ihåg att det är de små små detaljerna som gör det. Det krävs ju faktiskt inte stora åthävor såsom ommöblering, ommålning o. dyl. för att ändra karaktären på ett rum! Tänk på vad en vas fullproppad med sommarblommor kan göra, och vilken skillnad det blir om man byter ut djurfällar mot skira linnetyger till exempel!
Foto: fridafranckie.se

  • Comments(0)//www.fridafranckie.se/#post110