Frida Franckié

Frida Franckié

Om bloggen

Bloggen är mitt digitala anteckningsblock där ni kan läsa om det som fyller och berikar min vardag - inredning och design. Ni kan läsa om mina projekt, det jag gör själv och det jag snappar upp och inspireras av utanför husets och lägenhetens väggar.


Pappmapp

ArbetsrumPosted by Frida Franckié 10 Jan, 2012 12:14
Då jag besökte duktiga Sofies blogg såg jag denna bild från Ikea Livet Hemma. Jag som aldrig gillat mappar tycker faktiskt det var riktigt snyggt då de fick stora siffror på sig. Lika bra att låta dem synas liksom, och inte försöka gömma undan:) Så jag ska absolut överväga att göra snygga tryck på mina (yeay, nu får stämpel och stämpelmatta äntligen komma fram igen!) och kaxigt sätta dem på översta raden i bokhyllan.

Foto: Ikea Livet hemma

  • Comments(0)//www.fridafranckie.se/#post40

Schatullskrivbord

ArbetsrumPosted by Frida Franckié 21 Oct, 2011 22:08
Foto: Stockholms auktionsverk

Ska snart åka till huvudstaden för att gå på Stockholms auktionsverks moderna auktion. Förbereder mig lite genom att än en gång bläddra igenom katalogen. Är helt förälskad i detta skrivbord från 1940 a´la Josef Frank! Visst känns det som om allt man skriver vid detta skrivbord blir liiite bättre? Rena linjer och samtidigt så raffinerat - me like!


  • Comments(0)//www.fridafranckie.se/#post1